WordPress

WordPress is de uitvinding om makkelijk een website te bouwen. Thema instellen, Plugins zoeken en instellen, menu’s maken, widgets instellen foto’s en videos embedden, teksten uitlijnen, etc geen enkel probleem. Graag deel ik mijn kennis over WordPress met je. Dit doe ik:

Door aan mensen WordPress te leren

In 3 uurtjes leer ik je de basis van WordPress. Hierna weet je de belangrijkste dingen van WordPress als pagina’s maken, bloggen, media toevoegen, plugins installeren en updaten, een design (theme) kiezen voor je website, extra gebruikers toevoegen. Dit doe ik 1 op 1 of in kleine groepjes die jezelf kan samenstellen.Door samen in 8 uur je basiswebsite te bouwen en leer je de kneepjes van WordPress. Mijn tarief is 65 euro per uur inclusief btw.

Door samen je WordPress websites te bouwen

In 8 uur samen met huiswerk bouwen we je basiswebsite en leer ik je de kneepjes van WordPress. Dit is 1 op 1 en vanaf 8 uur. Mijn tarief is 65 euro per uur inclusief btw.

Door onderhoud te doen aan WordPress site

Geen zin om zelf de onderhoud van je website te doen? Besteed het dan uit aan mij. We spreken van te voren af, hoeveel uur per week/maand ik aan de slag ga voor je website en wat in die tijd gedaan moet worden. Mijn tarief is 65 euro per uur inclusief btw.

Door simpele WordPress website voor je te bouwen

Heb je geen tijd of zin om zelf te bouwen. Ik bouw websites vanaf 250 euro inclusief btw. Afhankelijk van wat je wilt geldt deze prijs of een iets hogere prijs.

Door WordPress aan de wandel te organiseren

Ga mee met WordPress aan de Wandel naar Cascais en werk een week lang onder begeleiding aan je website en online aanwezigheid met tussendoor wandelingen ter ontspanning en inspiratie op te doen.