Wanneer:
september 23, 2019 – september 27, 2019 hele dag
2019-09-23T00:00:00+02:00
2019-09-28T00:00:00+02:00
Waar:
Terschelling
Kosten:
380 euro
Contact:
Guiselaine Capella
0649380718
Wandelen naar Jezelf Terschelling @ Terschelling

Wandelen naar jezelf: vierdaagse wandelvakantie op Terschelling

Wie:
Guiselaine Capella neemt je graag mee op wandelvakantie in Nederland. Guiselaine is reiziger, sociale media expert en ervaringsdeskundige coach. Wandelen is haar passie. Ze neemt geregeld de tijd om tijdens wandelingen te mijmeren over haar plannen en acties. In beweging zijn doet de gedachten stromen en je komt zo eenvoudig tot keuzes wat te doen. Guiselaine neemt je graag mee naar Terschelling om samen te wandelen.

Waar:
Terschelling, Nederland
Groepsgrootte: max 6, min 3 personen

Waarom:
Door de natuur van Terschelling wandelen naar jezelf. Elkaar vertellen over wat je dromen zijn en waar je naar toe wilt in het leven. We gaan het strand op en laten de wind al onze negatieve gedachten wegwaaien en vullen ons hoofd met ideeën. Alles is mogelijk en elkaar inspireren is het motto. Wandelen op Terschelling is een mooie stap naar herstel. En vooral ook samen genieten.

Wanneer:
Maandag 23 tot en met vrijdag 27 september 2019

Wat kost het:
380,- euro,
waarbij inbegrepen is: Boottocht Harlingen-Terschelling, 4 overnachtingen, verblijf op tweepersoonskamer, eten en drinken (exclusief alcoholische dranken), begeleide wandelingen workshop Dromen verwezenlijken.

Wil je een eigen kamer dan betaal je 60 euro extra.

Programma:
We spreken af bij de boot naar Terschelling op maandag . We gaan ons installeren in ons verblijf en gaan na het eten kennismaken met het strand. Op dinsdag, woensdag en donderdag maken we een mooie wandeling over het eiland. In de middag na het rusten wordt de workshop Dromen verwezenlijken gegeven. In de avonden koken en eten we samen.

Noodzakelijke voorbereiding:
Kan zonder voorbereiding aan deelgenomen worden.

Inspiratiebijeenkomst:
6 april 2019
Interesse: mail Guiselaine, guiselaine@adstructie.nl.

Please follow and like us:
Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *