Guiselaine

Hoi, ik ben Guiselaine

Aangenaam kennis te maken, Ik ben Guiselaine Capella geboren en voor het grootste deel getogen in zonnige deel van het koninkrijk, CuraƧao. Ik ben gek op reizen, lezen en wandelen. Daarvoor mag je altijd contact met me opnemen :-).

Databeet zag licht op 13 augustus 2012

Databeet mijn bedrijf is op de dag van Linkshandigen, 13 augustus 2012 geboren. Een lang gekoesterde droom kwam uit een eigen bedrijf hebben. Meer ruimte voor eigen projecten en mijn eigenzinnigheid.

Workshops gebruik Excel

Ik word blij van mensen die niets af weten van een onderwerp en hun dit te leren. In mijn geval doe ik dat met Excel, Onderzoek, Data-analyse en Big data. Niets zo leuk om te merken dat iemand na het volgen van een aantal lessen ook echt aan de slag kan met deze tools.

Twitter

Naast reizen, wandelen en lezen ben ik gek op Social Media. Vooral Twitter. Het fascineert me hoe we hiermee communiceren. Daarom doe ik de Social Media beheer voor een aantal organisaties.

Reality Keeper

Dit jaar kwam een droom uit. Ik ontwikkelde samen met Adstructie een eigen product, namelijk de app Reality Keeper. Met deze app kan je je Social Media gebruik in de gaten houden en het invloed ervan op je leven. Heb jij het al getest? Het is gratis te downloaden in de appstore.

Ik hoop in de loop van het jaar nog meer eigen producten te ontwikkelen.

Contact

Wil je meer weten? Lees dan mijn blog of publicaties. Voor een kop thee of een wandeling om kennis te maken is er altijd tijd, gmcapella@yahoo.com

Meer weten over mijn werk achtergrond, neem een kijkje in mijn CV.

English