Op deze pagina beschrijf ik de eigen projecten die ik heb opgezet in het verleden of nog lopen.

MYBODYWALKS

In 2009 liep ik de Vierdaagse van Nijmegen voor het goede doel label MYBODY van Rutgers. In totaal verzamelde ik samen met een vriendin 3000 euro voor dit doel door de Vierdaagse uit te lopen. Van dit project leerde ik hoe sponsoring werkt en hoe het is om lange afstanden te wandelen. Na dit project bleef ik wandelen.

Reality Keeper

Samen met twee anderen heb ik de app Reality Keeper bedacht. Met deze app kan je een soort dagboek bijhouden over je sociale media gebruik. De app is in eerste instantie bedacht voor mensen met psychose en daarna uitgebreid naar de groep met licht verstandelijke beperking. We willen het nu verder uitbouwen en zoeken financiers.

Big Data online cursus

Voor Laudius een online cursus gigant uit het zuiden des lands hebben we de cursus Big data ontwikkeld. In deze cursus maak je kennis met wat Big Data is, de ethiek en de meest gebruikte statistische technieken in Big Data.

Stap voor stap online

Met stap voor stap online neem ik mensen mee in de wereld van Google Analytics en WordPress door middel van blogs, en advies. Dit alles in simpele taal en voor iedereen begrijpelijk.